Connect with us

Hír

Lamar Jackson (még) nem akar hosszabbítani Baltimore-ban

Nagyon érdekes, vagy még inkább furcsa helyzet alakult ki a Ravens és Lamar Jackson közt, ugyanis az MVP irányító ötödik éves opcióján játszik majd idén, így technikailag jövőre szabadügynök lenne (persze úgyis megkapja majd a franchise taget legrosszabb esetben). Általában eddig a pontig az ilyen jó QB-k már rég követelik maguknak az új szerződést, amennyiben még nem kaptak, Jackson esetében – akinek egyébként ő maga és édesanyja kezeli a pénzügyeit – azonban más a helyzet.

A Ravens tulajdonosa, Steve Bisciotti is arról beszélt a héten, hogy a csapat készen áll hosszabbítani az irányítóval, de Jackson nem akarja elkezdeni az ajánlatváltási folyamatot. Ezzel kapcsolatban megindultak a spekulációk, hogy a QB hosszú távon nem is akar maradni Baltimore-ban, de ezt ő maga cáfolta Twitteren. Bisciotti úgy fogalmazott, hogy Lamar annyira megszállottja annak, hogy Super Bowlt nyerjen, hogy csak ezzel tud foglalkozni és talán nem érzi magát méltónak egy nagy hosszabbításra, amíg ezt a célt el nem éri.

Tavaly arról volt szó, hogy Lamar a focira koncentrál, ezért nem lesz új szerződés. A szezon végén pedig arra fókuszált, hogy egészséges legyen. Most pedig arra, hogy élete legjobb szezonját hozza le, így pedig a PFT információi szerint nem akar majd a 2022-es szezon végéig új szerződésről beszélni.

Érdekes hozzáállás, hiszen elég nagy kockázatot von magával, egy esetleges sérülés esetén rosszabb alkupozícióból indulhatna a játékos. Ha elfogadjuk az érvet, hogy Lamar a focira akar koncentrálni, akkor pedig hasznos lenne egy ügynök, aki intézi a pénzügyeket helyette.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!