Connect with us

Hír

Korábbi első körös játékost szerzett a Buccaneers és a Falcons is

A Tampa Bay Buccaneers a védelmét, az Atlanta Falcons a támadósorát erősítette meg egy-egy korábbi első körös játékossal.

A Buccaneers azt a Keanu Nealt igazolta le, aki 2016-os draftolása után öt évet húzott le a Falconsnál, majd tavaly Dallasba került és linebackert játszott – nem is rosszul. Idén visszatér eredeti posztjára és várhatóan az eligazoló Jordan Whitehead helyét veszi majd át Antoine Winfield Jr. mellett. A Bucs leigazolta Logan Ryant is korábban, de ő várhatóan egy hibrid safety / slot cornerback szerepet fog betölteni, míg Neal lehet a hagyományosabb strong safetyje a csapatnak. Sokan mockoltak első körben safetyt a Tampának, de ezzel a két igazolással várhatóan nem első körben ruház be a pozícióra a franchise.

A Falcons mindeközben a támadófalába igazolta le a 2016-os első körös Germain Ifedit, aki négy évet húzott le a Seahawksban, majd az utóbbi két szezont a Bearsben töltötte és összesen 83 kezdő meccs van a háta mögött guard és tackle poszton. Sosem volt egy különösen jó játékos, de egy alsókategóriás kezdő szintet megüt. Vélhetően azzal a Kaleb McGaryvel küzdhet meg a kezdő RT posztért, aki újonc szerződése utolsó évébe lép és akinek nem fogják lehívni az ötödik éves opcióját. Várhatóan McGary kezdi előnyből a párharcot és legrosszabb esetben Ifedi egy nagyon jó csere lesz, aki sérülés esetén centeren kívül az első számú beugró lesz minden posztra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!