Connect with us

Hír

A Commanders még nem ajánlott hosszabbítást Terry McLaurinnak

Az elkapók elég jó fizetéseket kaptak idén, gondoljunk csak Davante Adams, Tyreek Hill, DJ Moore vagy Stefon Diggs hosszabbítására, amivel a liga legjobban fizetett elkapói lettek. Ez a trend vélhetően nem fog megállni, főleg ha rápillantunk arra, hogy jövőre kiknek jár le a szerződése a poszton. Meg kell ugyanis fizetni a 2019-es drafton kiválasztott elkapókat, akik hamar a posztjuk krémjébe verekedték magukat: ilyen AJ Brown, DK Metcalf, Deebo Samuel és Terry McLaurin is.

Most utóbbiról érkezett hír, Grant Paulsen (TheAthletic) információi szerint a Commanders még nem ajánlott új szerződést McLaurinnak, habár Ron Rivera múlt heti elmondása szerint még a szezon előtt szeretnék ezt megejteni (és egyébként nem fogadnak trade ajánlatokat a támadóra). Tavaly a védőfalember Jonathan Allen volt hasonló helyzetben, vele az edzőtábor elején sikerült megegyezni, és Paulsen várakozásai szerint ez történhet majd a fiatal elkapó kapcsán is.

McLaurin három szezon alatt 222 elkapást, 3090 yardot és 16 TD-t pakolt be a közösbe, egyértelműen a csapat legjobb támadója, és ligaszinten is nagyon jó elkapó, ráadásul a pályán kívül is csak jó dolgokat hallani róla, így nem is lenne érdemes elengednie a fővárosi franchise-nak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!