Connect with us

Hír

Új szerződést szeretne a Bills safetyje

A Bills nagy hosszabbítást adott Stefon Diggsnek a héten, és most az elkapó csapattársa is szeretne egy ilyet kiharcolni magának, hátha továbbra is adakozó kedvében van a vezetőség. A kiváló safety, Jordan Poyer a szerződése utolsó évébe lép, ügynöke pedig megerősítette a TheAthletic számára, hogy megkeresték a Billst egy hosszabbítás reményében, amivel a védő Buffalóban fejezhetné be karrierjét.

A két hét múlva 31 éves játékos tavaly első csapatos All-Pro volt, miután 93 tackle-t, 5 interceptiont és 3 sacket jegyzett. Poyer a kiváló buffalói védelem oszlopos tagja, egyben a liga egyik, ha nem a legjobb safety-duójának egyik fele. Rövid távon mindenképp megérdemel egy fizetésemelést, a hosszú távú elköteleződés lehet egyedül kérdés az esetében, de igazából egyik NFL-szerződés sem garantált két, max három év után, addig pedig még bőven képes magas színvonalon játszani.

Idén $5,6 milliót keresne és $10,7 millió lenne a cap hitje, utóbbit lehet csökkenteni egy hosszabbítással, ráadásul a Billsnek nem is jönne ez rosszul, hiszen alig $2 millióval fér be a csapat a plafon alá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!