Connect with us

Hír

Kamara nem játszik ma, Joey Bosára 8-10, Myles Garrettre 2-4 hét kihagyás vár

A Londonban rendezett mai mérkőzés előtt érkezett a hír, hogy Alvin Kamara nem tudja vállalni a játékot, így inaktív státuszt kap – számolt be Stacey Dales a helyszínről. Így Mark Ingram lehet a kezdő futó, plusz Dwayne Washington is több szerepet kaphat. A Saints így is eléggé meg volt már fogyatkozva támadóoldalon, hiszen Jameis Winston, Michael Thomas és Andrus Peat sem bevethető a kezdőből.

Emellett két sztár pass rusher állapotáról is többet tudtunk meg az insidereknek köszönhetően.

Myles Garrett a hét elején autóbalesetet szenvedett, ennek következményeit pedig a következő 2-4 hétben érezni fogja majd – írja Adam Schefter. A Browns pass rusherének a válla és a bicepsze sérült meg, és előbbi számít komolyabbnak, de utóbbi is befolyásolhatja a játékát a következő hetekben. Az elképzelhető, hogy Garrett már jövő héten pályára lép a Chargers ellen, de ha így is lesz, az biztos, hogy nem lesz 100 százalékos és akár egy hónapig is érezheti a baleset hatásait. Lehet, hogy emiatt a csapat nem fogja erőltetni a korai visszatérését.

Adam Schefter arról is beszámolt, hogy a Chargers védőjének, Joey Bosának várhatóan 8-10 hetet kell majd kihagynia, miután az ágyéka megsérült és meg is kellett műteni. A csapat már IR-re tette, tehát a négy meccs volt a minimum, amit a partvonalon kellett töltenie, azonban ennyivel nem ússza meg a gárda. Ráadásul ha vissza is tér még idén, várhatóan akkor sem lesz 100 százalékos állapotban a műtét komolyságából fakadóan. A helyét Kyle Van Noy és Chris Rumph veszi át Khalil Mack túloldalán.

Szintén Chargersszel kapcsolatos hír, hogy ugyan eddig azt hittük, hogy Rashawn Slater bicepsz-szakadás miatt az egész évet kihagyni kényszerül egy 3-4 hónapos felépülési idővel, Ian Rapoport szerint van esély arra, hogy a szezon végén a left tackle még visszatérjen a pályára. A csapat 8 játékost tehet úgy IR-re, hogy onnan vissza is hozza, és egy helyet fenntartanak Slater számára, hátha az utolsó fordulókban, vagy talán még inkább a rájátszásban újra védheti Justin Herbert vakoldalát (ha egyáltalán bejut a Chargers). Az ő helyén a hatodik körös újonc Jamaree Salyer játszik majd.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!