Connect with us

Hír

Az ötödik forduló legjobbjai

Ha szerda, akkor a forduló legjobbjai. Az NFL ismét kiosztotta a legjobbaknak járó elismeréséket – nézzük, kik nyújtották a legjobb teljesítményt az ötödik játékhéten.

AFC

A Josh Allen vezette Bills offense három negyed alatt kivégezte a Steelerst, amivel az irányító újabb lépést tett az MVP-cím felé: ezúttal 424 yard és négy TD (plusz egy INT) kerül a neve mellé. A Patriots védelme lenullázta a Lions támadósorát, amiben kulcsszerepet játszott a pass rusher Matthew Judon a két sackjével, négy QB-hitjével és egy fumble-jével (utóbbit ráadásul Kyle Dugger vissza is hordta TD-re). A Colts valahogy már megint nyert, ami nem jöhetett volna létre Chase McLaughlin nélkül: rúgó létére ő szerezte a csapat összes pontját (12) a Broncos ellen, ráadásul a négy mezőnygóljából kettő is 50+ yardos volt.

NFC

Taysom Hill karriernapot tartott. A Saints tight endje három TD-t futott 112 yard társaságában, és egyet még passzolt is a Seahawks ellen. A Rams gyenge támadófala tálcán kínálta Matt Staffordot, amit Micah Parsons kisebb sérüléssel bajlódva is könyörtelenül kihasznált: a Cowboys elit pass rushere öt tackle-lel, két sackkel, három QB-hittel és egy kiharcolt fumble-lel vette ki a részét a címvédő elleni sikerből. A legjobb speciális egység játékos az Eagles csererúgója, Cameron Dicker lett, aki a Cardinals ellen hibátlan volt: mind a 2-2 mezőnygólja és extrája jó volt, ráadásul az egyik field goaljával effektíve ő döntötte el a találkozót 1:45-tel a játékidő vége előtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!