Connect with us

Hír

Szombati sérülésjelentés

11 meccset rendeznek vasárnap, vagyis 22 csapat adta le a hivatalos sérülésjelentését. 

Dolphins @ Bears

A Dolphinsnál jó eséllyel nem lép pályára Austin Jackson (OT) és River Cracraft (WR), míg Terron Armstead (OT), Jaelan Phillips (LB), Eric Rowe (CB) és Tanner Conner (TE) kérdőjeles.

A Bearsnél csak Ja’Tyre Carter (G) került fel a listára, és ő is mindössze kérdőjeles besorolást kapott.

Colts@ Patriots

A Coltsból hiányozni fog a sztárfutó Jonathan Taylor, Tony Brown (CB), a kegyvesztett irányító Matt Ryan és Grant Stuard (LB). Dennis Kelly (OT) és E.J. Speed (LB) kérdőjeles.

A Patriotsból három támadó – David Andrews (C), Marcus Cannon (T), DeVante Parker (WR) – biztosan nem lép pályára, illetve szokás szerint sok a kérdőjeles: Christian Barmore (DT), Kyle Dugger (S), Damien Harris (RB), Jack Jones (CB), Pierre Strong (RB), Josh Uche (LB), Deatrich Wise (DE).

Vikings @ Commanders

A Vikingsből a DT Dalvin Tomlinson nem tudja vállalni a játékot, míg a corner Cameron Dantzler és az elkapó Jalen Nailor kérdőjeles.

A Commandersből hiányozni fog Chase Young (DE), Jahan Dotson (WR), Cole Holcomb (LB), David Mayo (LB) és J.D. McKissic (RB), míg a DE Shaka Toney kérdőjeles.

Panthers @ Bengals

Juston Burris (S), Rashard Higgins (WR), Stephen Sullivan (TE) és Chuba Hubbard (RB) nem lép pályára a Panthersben, míg Amare Barno (DE) és Donte Jackson (CB) kérdőjeles.

A Bengalsból hiányozni fog a kezdő corner Mike Hilton és Chidobe Awuzie (utóbbi az egész idényre kidőlt), illetve Ja’Marr Chase (WR) és Josh Tupouis (DT). Rajtuk kívül kérdőjeles a corner Tre Flowers és az OT La’el Collins.

Packers @ Lions

A Packersnél csak a meccs előtt derül ki, hogy Allen Lazard (WR) bevethető-e, viszont De’Vondre Campbell (LB) és Shemar Jean-Charles (CB) biztosan nem lép pályára. David Bakhtiari (T), Elgton Jenkins (T), Preston Smith (Edge) és Christian Watson (WR) pedig kérdőjeles.

A Lionsből hiányozni fog Chase Lucas (CB), Ifeatu Melifonwu (S), Matt Nelson (T), A.J. Parker (CB) és Josh Reynolds (WR). Taylor Decker (OT), Charles Harris (DE), D’Andre Swift (RB) és Brock Wright (TE) kérdőjeles.

Raiders @ Jaguars

Mindkét csapatnál csak kérdőjeles játékosok vannak. A Raidersnél Divine Deablo (LB), Neil Farrell (DT) és Darren Waller (TE), míg a Jaguarsnál Jamal Agnew (WR) kapott ilyen besorolást.

Bills @ Jets

A Billsből Jordan Poyer (S) biztosan hiányozni fog, míg Spencer Brown (T) és Matt Milano (LB) kérdéses.

A Jetsből csak az elkapó Corey Davis maródi, mindenki más bevethető.

Chargers @ Falcons

Keenan Allen (WR), Dustin Hopkins (K), Donald Parham (TE), Chris Rumph (LB), Jerry Tillery (DT) és Mike Williams biztosan nem lép pályára a Chargersnél, míg DeAndre Carter (WR) és Amen Ogbongbemiga (LB) kérdőjeles.

A Falconsból A.J. Terrell (CB) és Elijah Wilkinson (G) fog hiányozni, Erik Harris (S) pedig kérdőjeles.

Seahawks @ Cardinals

A Seahawksból csak az elkapó Marquise Goodwin és a linebacker Darrell Taylor maródi.

A Cardinalsból sem kapott senki out besorolást, de kérdőjeles többek között Budda Baker (S), James Conner (RB), D.J. Humphries (OT) és Rodney Hudson (C) is.

Rams @ Buccaneers

A linebacker Jake Hummel biztosan hiányozni fog a Ramsből, de rajta kívül csak a center Brian Allen és a WR Van Jefferson kapott kérdőjeles besorolást.

Cameron Brate (TE), Russell Gage (WR), Luke Goedeke (G) és Antoine Winfield (S) biztosan nem lép pályára a Bucsban, Carlton Davis (CB), Akiem Hicks (DT) és Sean Murphy-Bunting (CB) pedig kérdőjeles.

Titans @ Chiefs

Bud Dupree (LB), Jeffery Simmons (DT) és Kevin Strong (DE) kérdőjeles a Titansnél, míg Tory Carter (FB) és Amani Hooker (S) nem fog játszani.

A Chiefsnél csak a TE Jody Fortson kapott kérdőjeles besorolást, mindenki más rendben van.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!