Connect with us

Hír

Mindenki Odell Beckhamet akarja

Odell Beckham még mindig nincs 100 százalékos állapotban, de amint ez megtörténik, óriási piaca lesz. Korábban már lehetett hallani a Rams és a Chiefs aktív érdeklődéséről, a legfrissebb riportok alapján pedig újabb három csapatot írhatunk fel a listára.

OBJ-t eredetileg a Giants draftolta és a játékos többször is lenyilatkozta, hogy még mindig imádja a várost és a szurkolókat, egyedül Dave Gettlemannel volt problémája. Pár hete meg is jelent a csapat épületében, most pedig a GM Joe Schoen nyilatkozta azt, hogy egészségesen abszolút fontolóra vennék a leigazolását.

A 49ers is igen pozitívan nyilatkozott az elkapóról az elmúlt napokban. A főedző Kyle Shanahan azt mondta, hogy mindig is óriási rajongója volt Beckhamnek, amire a GM John Lynch azzal kontrázott, hogy “soha ne mond, hogy soha”. Természetesen a mindenkire rárepülő Bills sem maradt ki a buliból: Von Miller már az odaigazolása óta Buffalóba csábítja OBJ-t, de most a GM Brandon Beane is megerősítette, hogy rajta van a csapat radarján az elkapó.

OBJ elég jól teljesített tavaly Los Angelesben a novemberi leigazolása után (50 elkapás, 644 yard, 8 TD a rájátszással együtt), nagyon komoly szerepe volt a Rams Super Bowl győzelmében. A sérülése miatt (és mivel effektíve csak a rájátszásra térne vissza) nem lenne drága leigazolni idén, így jó eséllyel minden PO-esélyes gárda ajánlatot fog tenni neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!