Connect with us

Hír

Mindenki Odell Beckhamet akarja

Odell Beckham még mindig nincs 100 százalékos állapotban, de amint ez megtörténik, óriási piaca lesz. Korábban már lehetett hallani a Rams és a Chiefs aktív érdeklődéséről, a legfrissebb riportok alapján pedig újabb három csapatot írhatunk fel a listára.

OBJ-t eredetileg a Giants draftolta és a játékos többször is lenyilatkozta, hogy még mindig imádja a várost és a szurkolókat, egyedül Dave Gettlemannel volt problémája. Pár hete meg is jelent a csapat épületében, most pedig a GM Joe Schoen nyilatkozta azt, hogy egészségesen abszolút fontolóra vennék a leigazolását.

A 49ers is igen pozitívan nyilatkozott az elkapóról az elmúlt napokban. A főedző Kyle Shanahan azt mondta, hogy mindig is óriási rajongója volt Beckhamnek, amire a GM John Lynch azzal kontrázott, hogy “soha ne mond, hogy soha”. Természetesen a mindenkire rárepülő Bills sem maradt ki a buliból: Von Miller már az odaigazolása óta Buffalóba csábítja OBJ-t, de most a GM Brandon Beane is megerősítette, hogy rajta van a csapat radarján az elkapó.

OBJ elég jól teljesített tavaly Los Angelesben a novemberi leigazolása után (50 elkapás, 644 yard, 8 TD a rájátszással együtt), nagyon komoly szerepe volt a Rams Super Bowl győzelmében. A sérülése miatt (és mivel effektíve csak a rájátszásra térne vissza) nem lenne drága leigazolni idén, így jó eséllyel minden PO-esélyes gárda ajánlatot fog tenni neki.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2022-11-05 18:36

OBJ az alapszakaszban nagyjából hasonlóan rossz volt, mint a Brownsban. Aztán a PO-ra óriásit javult a játéka és valóban óriási szerepe volt a SB runban. Kérdés, hogy az új csapata melyik OBJ-t kapja a leigazolásával.

bjeela
bjeela
2022-11-05 13:37

Sima úgy, jön hozzánk és Filc majd végre sztárt csinál belőle, ha már senkinek se sikerült…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2022-11-06 09:18

Filctől elég, ha eljuttatja a csapatot a rájátszásba. Ott meg Beckhamet és Nagyfarkú Nicket már az úristen sem tudja megállítani. Ja, hogy az utóbbit eladtátok? Hát akkor erre ráb.sztatok :)

R4v3N
R4v3N
2022-11-05 08:37

Amekkora érdeklődés, felhajtás van körülötte, ahhoz képest egy hosszú sérülés után fog visszajönni ki tudja milyen formában, állapotban. Egyébként szerintem a Packers/Ravens lenne a legjobb, mert vannak elkapó gondok bőven, és az irányítók sem éppen rosszak ott…
Éppen utóbbi miatt zárnám ki a Giantsöt, nem lesz neki mindegy, hogy ki fog dobálni neki szerintem.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  R4v3N
2022-11-06 09:22

Nincs ebben semmi különös, lásd Watson esetét, aki körül százmilliók repkednek, pedig két éve nem játszott és kis túlzással azt sem tudni, hogy el tud-e még dobni 20 yardra.

atis123Juve
atis123Juve
2022-11-05 09:14

Hát azért nagyon remélem még a rájátszás előtt játszik pár meccset. Felvettem fantasyban .

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-11-05 08:26

A Giantsnek is van tartozása felé és Beckhamnek is a Giants felé.Úgy hogy Giants.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x