Connect with us

Hír

A Rams két első- és egy második körös picket adott volna Brian Burnsért

A Rams hatalmas gödörben van és címvédőként jó eséllyel le fog maradni idén a rájátszásról. Egy hete viszont ez még nem volt annyira biztos és több forrás szerint a csapat felajánlotta a 2024-es és 2025-ös első körét, plusz a 2023-as második körös cetlijét a Panthersnek Brian Burnsért, de a Carolina visszautasította az ajánlatot.

A 24 éves Burns egy jó kis játékos, ráadásul az ötödik éves opciójának köszönhetően a 2023-as idény végéig van szerződése. Ugyanakkor ennyi picket nem ért a játékjoga, pláne úgy, hogy a Rams nem a védelme miatt tart ott, ahol, hanem a támadósor miatt. Ugyan a pass rusher egyértelmű hiányposzt a csapatnál, de összességében korrekt teljesítményt nyújt az egység, ellenben a támadósor a nem létező támadófallal, a sérült Stafforddal és az elszakadni képtelen elkapókkal jó eséllyel pályázik a liga legrosszabbja címért.

A Rams tehát összességében örülhet, hogy nem jött össze a csere, viszont a Panthers részéről érthetetlen a dolog (még ha az életéért küzdő GM Scott Fitterer szempontjából érhető, hogy nem akar olyan pickeket, amiket jó eséllyel nem ő fog elkölteni). Pláne, hogy a Packers által DJ Moore-ért ajánlott első körös cetli is jó értéket képviselt – egy 1/1 közeli csapatnak nem sok oka van az ilyenekre nemet mondani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!