Connect with us

Érdekességek

Jalen Hurts egyedi szezonja MVP-címet érhet

Ugyan passzolt yardokban és TD-kben nem Jalen Hurts viszi idén a prímet, de a nagy játékok így sem hiányoznak tőle, és ami szintén ugyanolyan fontos, hogy nagyon kevés eladott labdája van. Az Eagles irányítója 22 passzolt és 10 futott TD mellett csak három INT-t dobott idén (Patrick Mahomes csak a Broncos ellen dobott ennyit), ami abszolút egyedi teljesítmény.

A történelemben mindössze két irányító, Kyler Murray és Cam Newton mondhatja el magáról, hogy legalább 20 TD-t passzolt 10+ futott TD mellett egy szezonban. Ugyanakkor mindketten legalább 10-szer eladták a labdát, ami messze nem elhanyagolható tényező. Eközben Hurtsé a legkisebb INT-arány a ligában, mindössze a passzai 0,8 százalékából lett eddig turnover, miközben a 108,4-es passer ratingje a legjobb az NFL-ben.

Amennyiben ilyen ütemben folytatja, úgy 4128 passzolt- és 897 futott yarddal, illetve 29 passzolt és 13 futott TD-vel fejezi be az idényt csupán négy INT mellet. Az 5025 total yard, a 42 total TD és az NFL legjobb mérlege alighanem elég lenne egy MVP-címhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!