Connect with us

Érdekességek

Haason Reddick egy különleges sack-rekordot ért el

Az Eagles idén igazolta le Haason Reddicket, akit a Panthers engedett ki a piacra. A pass rusher meg is hálálta a bizalmat Philadelphiában, hiszen tegnap elérte a 10 sackes álomhatárt a szezonban. Ezzel pedig egy nagyon különleges sack-rekordot állított fel, ugyanis három egymást követő évben három különböző csapatban tudott 10+ sacket szerezni. Erre soha senki nem volt képes rajta kívül, mióta vezetik a sack statisztikákat.

Reddicket a Cardinals választotta ki a 2017-es draft első körében. Sokáig linebackert játszott, majd szerződése utolsó évében, 2020-ban már teljes körű pass rusherként játszatták, ahol átlépte a 10-es határt. A piacon a Panthershöz írt alá, ahol megtette ugyanezt, majd most az Eagles színeiben is képes volt 10 zsákolásra. A rendkívüli robbanékonyságának köszönhetően még ha nem is nyer olyan gyakran, mint a top pass rusherek, azonban ha nyer, akkor nagyon gyorsan ott terem az irányítón és ezért arányaiban több zsákolást tud összehozni, mint a legtöbben.

Az Eaglesnek a teljes védőfala is nagyon jól teljesít egyébként. Reddick 10 sackje mellett Brandon Grahamnek 8,5, Javon Hargrave-nek 8, Josh Sweatnek 7,5, Fletcher Coxnak 6 zsákolása van idén. Jelenleg vezetik a ligát sackekben és szerzett labdákban is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!