Connect with us

Érdekességek

Bears dilemma: Justin Fields rekordja vagy az egészsége a fontosabb?

A Bears számára már régóta nincs tétje a szezonnak, de a csapat ettől függetlenül természetesen pályára küldte a kezdőit, már amennyiben az egészségük ezt lehetővé tette. Ez volt a helyzet a kisebb sérülésekkel küzdő Justin Fieldsszel is, akivel kapcsolatban most komoly dilemmába került a csapat.

Fields messze nem 100 százalékos: van egy kisebb vállsérülése, illetve a rengeteg ütés miatt folyamatosan görcsölnek az izmai és úgy általánosságban nincs sok egészséges testrésze. A helyzet olyan súlyos, hogy abszolút reális opció, hogy a Vikings elleni meccsen nem fog pályára lépni. Ugyanakkor mindössze 64 futott yardra van attól, hogy megdöntse Lamar Jackson 1206 yardos rekordját, ami a főedző Matt Eberflus szerint szintén releváns tényező, hisz a játékosnak és úgy általában a csapatnak is fontosak ezek a rekordok.

A 23 éves irányító idén nyolc meccsen szerzett legalább 64 yardot, az elmúlt 10 meccsén pedig csak kétszer maradt ez alatt. Ha a teste bírja, akkor minden esélye megvan a csúcsdöntésre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!