Connect with us

Hír

A Commanders az új szerződésekkel is üzeni, hogy a küszöbön a csapat eladása

A Washington Commanders eladása már egy ideje téma, a csapat pedig a piacon kiosztott szerződésekkel is azt jelezte, hogy ez már tényleg a küszöbön van. Ezek alapján másfél-két hónapon belül le fogják zongorázni a történetet.

Az NFL-ben alapvetően az a bevett gyakorlat, hogy az aláírási bónuszoknak legalább egy részét maximum 15-30 nappal az igazolás után átutalják a játékosoknak. Idén a Commanders azonban egy meglehetősen szokatlan két hónapos pufferidőt tett bele a szerződésekbe – írja Ben Standig. A dátum május 12, ezt használták a védőfalember Daron Payne szerződésénél (aki március 12-én írt alá), illetve az irányító Jacoby Brissett és a támadófalember Andrew Wylie esetén is.

Ez egyébként nem csak az NFL-normától, de a csapat saját normájától is eltér, hiszen korábban nem tolták ki ilyen messzire az aláírási bónuszok első részletének kifizetését olyan nagy hosszabbításoknál sem, mint Terry McLaurin, Jonathan Allen vagy még korábban Trent Williams. Ez tehát egyértelműen azt jelzi, hogy hamarosan eladhatják a franchise-t, Dan Snyder pedig nem akarja ezeket a tételeket kifizetni, inkább rábízza az utódjára.

A tulajok majd március 26-29 között ülnek össze Phoenixben az éves tulajdonosi találkozóra, ez az első olyan dátum, amikor az eladás megtörténhet. Dan és felesége, Tanya Snyder a PFT információi szerint egyébként már kiürítette a dolgait decemberben a csapat létesítményeiből, ezzel is előrevetítve az eladást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!