Connect with us

Hír

Jared Goff: Még nem kezdtünk el egy hosszabbításról tárgyalni

Jared Goff sok tekintetben sikeresen újraélesztette a karrierjét Detroitban, akadnak néhányan, akik akár a Lions franchise irányítójaként is el tudnák képzelni. A csapat részéről is csak pozitívan nyilatkoznak róla, ugyanakkor a menedzsment szemmel láthatóan nem akarja elkapkodni a döntést.

“Nem kérdés, hogy nyitott lennék egy hosszabbításra, de még nem kezdtünk el erről beszélni. Szívesen maradnék Detroitban, de ez nem rajtam múlik. Én csak egy játékos vagyok, nem én hozom meg ezeket a döntéseket”

– mondta az irányító (via Prideofdetroit.com).

A 28 éves irányító szerződése még két évig érvényes. Idén 26 millió dollárt, jövőre pedig 27 millió dollárt keresne, de ebből csak 5 millió dollár garantált. A játéka és a kvalitásai alapján ez teljesen reális ár, ami ugyanakkor jól behatárolja a benne lévő potenciált is – komolyabb célokért nem igazán lehet vele küzdeni.

A Lionsnek idén bőven lesz lehetősége tehetséges irányítót választani az első körben, így Goff detroiti pályafutásának hossza jó eséllyel már áprilisban el fog dőlni. A kivágásával vagy elcserélésével 16 millió dollárt lehetne spórolni 15 millió dollár halott pénz mellett, így idén jó eséllyel még ő lesz a csapat kezdő irányító, de hogy 2024-ben is így lesz-e, az nagyon erősen kérdéses.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!