Connect with us

Hír

Von Miller szerint DeAndre Hopkins a Billsbe szeretne menni

DeAndre Hopkins helyzete még mindig nem rendeződött: mindenki tudja, hogy a Cardinals el akarja cserélni, mégsem hoztak még tető alá egy egyezséget. Az elkapónak is megvan természetesen a preferenciája, a Bills pass rushere, Von Miller szerint pedig ez elsősorban Buffalo lenne. Azonban azt is hozzátette, hogy Odell Beckhammel is ez volt a helyzet, mégsem lettek csapattársak.

“Sokat beszélek Hoppal és ugyanaz a helyzet, mint OBJ-vel. Majd kiderül, amikor kiderül. Hop elmondta, hogy szeretne a Bills játékosa lenni, de nem tudhatjuk, hogy így lesz-e, amíg DeAndre Hopkins alá nem írja a szerződését. Nem tudom mik a körülmények és mi történik, de örülnék, ha Hop itt játszana Josh Allen, Stefon Diggs, Gabe Davis és Dawson Knox oldalán.”

– mondta Miller a Buffalo Newsnak.

Hopkins nemrég a testbeszédével jelezte egy videóban, hogy a Billsben és a Chiefsben is szívesen játszana, de mondjuk a Jetsben vagy a Patriotsban nem igazán. Az még egy nagy kérdés, hogy mi lehet majd az ellenértéke, mert mostanság nem röpködnek a magas pickek 30-on túli játékosokért. Illetve az is nagy kérdés, hogy mikor kerül sor egy cserére, ha egyáltalán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!