Connect with us

Hír

Közel a megegyezés az NFL és Roger Goodell között

A Colts tulajdonos Jim Irsay, a Cowboys tulaj Jerry Jones és a Falconst birtokló Arthur Blank is arról számolt be, hogy jól haladnak a tárgyalások Roger Goodell szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban és közel a megállapodás. Amennyiben megtörténik az aláírás, úgy 2027 márciusig lenne szerződés alatt a kommisszár.

Goodell kontraktusa jövő márciusban járna le, azonban a tulajok elégedettek a munkájával, így 31-1 arányban engedélyezték az októberi találkozón, hogy a pénzügyi bizottság tárgyaljon Goodellel egy új szerződésről (Jerry Jones volt az egyedüli, aki nemmel szavazott). Ezek jól is mentek, már két hónapja is arról szóltak a hírek, hogy hosszabbít Goodell, de végül elhúzódott a dolog és most kerülhet pont az ügy végére.

A 64 éves Goodellt még 2006-ban nevezték ki kommisszárnak a visszavonuló Paul Tagliabue helyére. Azért vették fel, mert nagyon jól értett a bevételek generálásához. Ő pedig maradéktalanul elvégezte azt, amiért kinevezték, rengeteg pénzt hozott a tulajok konyhájára, így nem meglepő, hogy elégedettek a munkájával.

Várhatóan a valaha volt legnagyobb szerződés lesz a kommisszárok közt nem csak az NFL történetében, de minden major sportot figyelembe véve. Mindezt úgy, hogy már így is betegre kereste magát: állítólag 2019-2021 között évi 64 millióval lett gazdagabb a különböző bónuszoknak köszönhetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!