Connect with us

Hír

A Steelers alapszakaszmeccset akar játszani Írországban

A Steelers nemrég kapta meg az NFL-től a jogokat, hogy kiaknázza az Írországban és Észak-Írországban lévő piaci lehetőségeket. A csapat üzleti tevékenységéért felelős igazgatója, Daniel Rooney pedig most kijelentette, hogy a Steelers a jövőben alapszakasz-mérkőzést akar játszani Írországban! (via Associated Press)

A csapat egyszer már játszott Írországban: 1997-ben egy előszezon-meccsen lépett pályára a dublini Croke Parkban. Emellett Dan Rooney 2009 és 2012 között az Egyesült Államok írországi nagykövete volt, így érhető, miért pont Írországot szemelte ki magának a franchise.

Ez a hozzáállás igazán üdvözölendő az európai szurkolók szempontjából. Nagyon úgy tűnik, hogy Németország csatlakozik Anglia mellé, mint stabil USA-n kívül helyszín, ahol leginkább a Chiefs, Panthers, Patriots és a Bucs kaphat szerepet relatíve állandó szereplőként. Számunkra ideális esetben ehhez csatlakozhat Írország egy remélhetőleg állandó évi egy Steelers meccsel, miközben Franciaországban a Saintsnek, Ausztriában és Svájcban pedig a németországi piacot is birtokló csapatoknak van lehetőségük szurkolóbázist kiépíteni.

Minden hétre egy európai meccset!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!