Connect with us

HĂ­r

Darius Slay hosszabbĂ­tott

Darius Slay, a Detroit Lions cornere tavaly elit teljesĂ­tmĂ©nyt nyĂșjtott, Ă©s mivel szerzƑdĂ©se utolsĂł Ă©vĂ©be lĂ©pett, szeretett volna magĂĄnak egy zsĂ­ros hosszabbĂ­tĂĄst. Megkapta: 4 Ă©v, 50,2 milliĂł dollĂĄr, 23 milliĂł garantĂĄlt tartalom. Ez ĂĄtlag 12,55 milliĂł Ă©vente, ami a 7. legmagasabb corner fizetĂ©s, pont, ahogy Slay szerette volna mĂ©g jĂșniusban:

 

“Most egy top7-es CB vagyok. Ameddig Darrelle Revis jĂĄtszik, addig Ƒ a legjobb corner szĂĄmomra. Richard Sherman is ott van,  Patrick Peterson szintĂ©n, de imĂĄdom Chris Harris, Joe Haden Ă©s Aqib Talib jĂĄtĂ©kĂĄt is. Úgy Ă©rzem, Ƒk az igazi elit tagjai Ă©s mindent megteszek Ă©rte, hogy elĂ©rjem a szintjĂŒket“.

 

darius-slay-111915-usnews-getty-ftr_1e7arkszvhp7h1grdhrriyq9er

 

A mĂ©g mindig csak 25 Ă©ves jĂĄtĂ©kos 2013-ban, a mĂĄsodik körben kerĂŒlt a csapathoz Ă©s folyamatosan, Ă©vrƑl Ă©vre jobban teljesĂ­tett. A tavalyi volt karrierje legjobb szezonja 59 tackle-lel, 13 leĂŒtött passzal Ă©s 2 INT-vel. Igaz, ezek nem valami hatalmas szĂĄmok, de cserĂ©be meccsenkĂ©nt 5-10-15 yardokat engedett, a Pro Football Focus is a mĂĄsodik legjobb cornernek Ă©rtĂ©kelte Tyrann Mathieu utĂĄn.

 

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!