Connect with us

Hír

Aaron Rogers mégis visszatérhet már idén a pályára?

A Jets aktiválta Aaron Rodgers 21 napos edzési periódusát, írja minden releváns forrás. Ez normál esetben azt szokta jelenteni, hogy az adott játékos közel van a visszatéréshez! (Bár azért érdemes megjegyezni, hogy előfordult már olyan, hogy a 21 nap után a csapat mégsem aktiválta a játékost, aki így maradt a sérült listán).

Rodgersnek idén mindössze 4 snap után elszakadt az Achillese, ami alapvetően 9-12 hónapos felépülési időt jelent. Ehhez képest azóta folyamatosan utalgat arra a Jets irányítója, hogy még idén vissza fog vagy vissza szeretne térni a pályára. Korábban decembert jelölte meg céldátumnak, amire elvileg most már valós esély is lehet.

A negatívabb (vagy realistább) hangok szerint ugyanakkor erre azért nagy tételben ne fogadjunk. Egyrészt Rodgersnek nincs értelme kockáztatni akkor, ha a szezon már elúszott (és jó eséllyel három hét múlva már nem lesz reális esély a rájátszásra), másrészt egy olyan QB-ról van szó, aki imádja a feltünést. A Jetsnek semmibe nem kerül majd nem aktiválni az irányítót mondjuk az elúszott szezonra hivatkozva, aki viszont elmondhatja magáról, hogy rajta nem múlt semmi, mert egy igazi Superman.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group