Connect with us

Hír

Jó eséllyel távozik az Eagles legjobb pass rushere

Haason Reddick az Eagles játékosaként lett igazán elismert pass rusher, de ez a házasság hamarosan véget érhet, Ian Rapoport információi szerint ugyanis a játékos engedélyt kapott arra, hogy cserepartnert találjon magának. Ennek oka feltehetően egyrészt az, hogy nem tűnik biztatónak a helyzet Philadelphiában, másrészt pedig a menedzsment sem akar új szerződést adni a védőnek (vagy fizetni a mostani bérét).

A 29 éves Reddick eredetileg a Cardinals 1/13-as linebackere volt, de eredeti pozíciójában borzalmasan teljesített. A negyedik évében elkezdték pass rusherként használni, amit 12,5 sackkel hálát meg, majd egy évre aláírt a Panthershöz, ahol 11 zsákolásig jutott. Ezután egyértelművé vált, hogy nem egy egyszezonos csoda, így az Eagles három évre 45 millió dollárért megszerezte magának. A lépés bejött, az elmúlt két szezonban 34 meccsen 27 sacket jegyzett, illetve volt öt kiharcolt fumble-je is.

A szerződése még egy évig érvényes, idén 16 millió dollárt keresne, de ebből egy cent sem garantált. Ugyanakkor a korábbi módosítások miatt a kivágása/elcserélése esetén így is maradna utána 20,6 millió dollárnyi halott pénz. Ezzel együtt az értéke egy erős harmadik napos pick lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group