Connect with us

Hír

Sok pihenőnapot kap majd Tyron Smith, hátha így egészségesebb tud maradni

Tyron Smith már több mint egy évtizede a liga egyik legjobb bal oldali tackle-je, ugyanakkor legutóbb 2015-ben tudott végigjátszani egy teljes szezont. Eddigi 13 idényét a Cowboysban töltötte, most viszont a Jetsbe igazolt, hogy Aaron Rodgers vakoldalát védje. Nagyon fontos lenne az egészsége, úgyhogy a csapatnál minden tőlük telhetőt meg is tesznek, hogy ezt megőrizzék. Épp ezért sok pihenőnapot fog kapni a Jets edzőtáborában – írja a TheAthletic.

Fontos Smith egészsége, ugyanakkor fontos lenne az is, hogy összeszokjon a támadófal, ami még egy percet sem töltött együtt a pályán. Nem csak azért, mert hárman is új arcok, hanem sérülések miatt sem. A jobb oldali tackle Morgan Moses mellizom-sérüléséből lábadozik, a guard Alijah Vera-Tucker meg az Achilles-szakadásból, egyikük sem edzett eddig a holtszezonban, plusz John Simpsonnak is volt kisebb sérülése. Egyelőre Smith egészséges, illetve a center Joe Tippmann, de ő meg elég gyenge volt újoncként.

A Jetsnek tavaly is nagy gondja volt a támadófala egészségével, ami persze részben betudható annak, hogy voltak öreg és sérülékeny játékosaik, és ugyan nagy felfordulás volt idén, ez nem változott. Ha egészséges tud maradni a fal, akkor sokáig juthat a Jets idén, de ez egy elég nagy “ha”.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x