Connect with us

Hír

Vérrögjei vannak Christian Barmore-nak, nem tudni mikor térhet vissza

A Patriots közleménye szerint a kiváló fiatal belső védőfalembernek, Christian Barmore-nak vérrögjei vannak, emiatt a hétvége folyamán kórházban ápolták. Jelenleg az egészségére koncentrálnak, így nem is tudják megmondani, hogy mikor fog visszatérni a pályára, de Barmore azt írta a közösségi médiás felületein, hogy “hamarosan” visszatér.

A Patriotsnak sajnos van már tapasztalat vérrögökkel, hiszen 2019-ben a center David Andrewsnak a tüdejében találtak ilyeneket, és az egész szezont ki kellett hagynia. Azt nem kötötték az orrunkra, hogy Barmore-nak hol is vannak a vérrögjei pontosan, így nehéz jósolni, mikor térhet vissza az edzésekre és a meccsekre.

A mára 25 éves játékost 2021-ben a második körben választotta ki a Patriots, négy év alatt pedig a legjobbak közé emelkedett a posztján. Idén kapott is egy négy évre szóló 92 millió dolláros szerződést, amivel jelenleg a 13. legjobban fizetett játékos a posztján.

Davon Godchaux a kezdő mellette, azonban a mélység nem valami jó New Englandben, Armon Watts és Daniel Ekuale ugorhat be Barmore helyére.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x