Connect with us

Hír

Az 53 fős keretbe sem tudja beverekedni magát a Billsnél Marquez Valdes-Scantling?

Marquez Valdes-Scantling az alapszakaszban főleg dropjairól volt híres, de a rájátszásban egész jól teljesített, több fontos elkapása is volt a Bills és a Ravens ellen. A Chiefs ennek ellenére kivágta, hiszen túl sokat keresett a teljesítményéhez képest. A Bills igazolta le tavasszal, de könnyen lehet, hogy most a keretszűkítés áldozata lesz.

A TheAthletic számolt be arról, hogy MVS eléggé a “háttérbe szorult” és “nem tette le a névjegyét a passzjátékban” az edzések során és első csapatos snapeket már nem is kap, legfeljebb második csapatosokat. Ezzel persze még rosteren maradhat, és a szerződése is inkább ebbe az irányba mutat, hiszen teljesen garantálták neki a $2,25 milliós fizetését.

Ugyanakkor eléggé telített a Bills elkapóposztja, hiszen Keon Coleman, Khalil Shakir és Curtis Samuel biztos ott lesz a rosteren, mellettük a tavalyi ötödik körös Justin Shorter, illetve az MVS mellett szintén idén igazolt Mack Hollins és Chase Claypool küzd a maradék 2-3 helyért. Feltehetőleg Claypoollal küzd leginkább Valdes-Scantling, előbbiről jobb hírek érkeztek a tavasz és a nyár folyamán, de utóbbi garantált szerződése lehet végül megnyeri neki a csatát.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x