Connect with us

Hír

TRADE: Csoportriválistól szerzett első körös elkapót az Eagles

Meglepő csoporton belüli csere jött létre a Commanders és az Eagles között, ahol a két évvel ezelőtti első körös elkapó Jahan Dotson és egy ötödik körös pick került Philadelphiába egy harmadik- és két hetedik körös cetliért cserébe – számolt be Adam Schefter.

Dotsonnak egész jó újonc szezonja volt 523 yarddal és hét touchdownnal 12 meccs alatt, azonban tavaly 17 meccsen (és jóval több csapaton belüli passzkísérlettel) hozott hasonló számokat és egyértelműen visszaesett a játéka. Lehet azért, mert a slot helyett főleg a szélen játszatták, de akkor is. Idén sokan ismét jó szezont vártak tőle, azonban az új stáb kezei alatt nem teljesített jól az edzőtáborban és az előszezonban, egyre inkább úgy tűnt, hogy akár a kezdőből is kiszorulhat Dyami Brown és az újonc Luke McCaffrey javára. Végül sikerült elcserélniük.

Az Eaglesnél mindeközben óriási kérdőjel volt a WR3 poszt AJ Brown és DeVonta Smith mögött, várható volt, hogy valakit szereznek majd ide. Dotson tehetsége nyilvánvaló korábbi első körösként, meglátjuk itt sikerül-e többet kihozni belőle. Vélhetően sok targetet nem kap, ha mindenki egészséges, hiszen a 6. legfontosabb skill pozíciós játékos lesz a Brown-Smith páros, a tight end Dallas Goedert, a futó Saquon Barkley és az irányító Jalen Hurts futásai mögött.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x