Connect with us

Hír

Továbbra sincs előrelépés a 49ers két holdoutoló szupersztárjával kapcsolatban

A 49ers rostere az egyik, ha nem a legerősebb az egész NFL-ben, ennek pedig hagyományosan az az ára, hogy túl sokan követelnek maguknak jogosan nagy pénzt. A csapatnak az elmúlt években többek között olyan játékosokkal kellett megállapodniuk, mint Deebo Samuel, Christian McCaffrey, Fred Warner vagy Nick Bosa, idén pedig két további All-Pro, Brandon Aiyuk és Trent Williams kéri a jussát.

Kettőjük közül a nagyobb patáliát Aiyuk rendezte, ő ugyanis már cserét is kért a 49erstől és a közösségi médiában is aktívan panaszkodik. Ugyan voltak olyan hírek vele kapcsolatban, hogy már az első három évről sikerült megállapodni, előrelépés viszont azóta sem született, pedig már két hét múlva kezdődik a szezon.

Williamsről kevesebbet hallani, ő egyszerűen csak csendben holdoutol. Bár az jó kérdés, hogy milyen alapon, ugyanis az ő szerződése még három évig érvényes és idén is 20 millió dollárral lenne gazdagabb úgy, hogy már 36 éves. Persze lehet amellett érvelni, hogy a liga legjobb LT-jeként piacvezető fizetés jár neki (évi 28+ millió), de az is érthető, hogy a 49ers nem akar vért izzadni, hogy ismét a legjobban fizetett játékossá tegye a posztján.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-08-23 18:59

Kell a pénz Purdyra

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x