Connect with us

Hír

A Raiders is kivágta tavalyi harmadik körösét, a Jets helyett a Billst választotta az első körös safety

Elég ritka, hogy egy harmadik körös játékos nem marad a csapatánál a második évére, azonban idén ez három csapatnál is előfordult. A Browns a nose tackle Siaki Ikát, a Commanders a center Ricky Stromberget vágta ki a keretszűkítésekkor, egy nappal később pedig a Raiders menesztette a védőfalember Byron Youngot (nem összetévesztendő az azonos nevű, szintén másodéves Byron Younggal, akit a Rams draftolt és elég jól teljesített).

A Raidersben Young mindössze 99 védősnapen volt pályán, azokon is gyengén teljesített, ennek ellenére azért meglepő, hogy máris túladtak rajta, még ha egyébként ugye új vezetőség is van Vegasban. Tegnap egyébként az Eagles már fel is vette waiverről.


Egy másik bust kapcsán is érdekes dolgok történtek. A Vikings 2022-ben az első körben draftolta a safety Lewis Cine-t, akit idén kivágtak. Először arról szóltak a hírek, hogy a New York Jets csapatát választotta, azonban végül meggondolta magát és a Buffalo Bills mellett döntött.


A Vikings meglepetésre a kiváló visszahordó Kene Nwangwut is kivágta a keretszűkítéskor, de talán már okosabb vagyunk a miértekről. Ugyanis úgy volt, hogy a Saints leigazolja, de Nwangwu végül nem ment át az orvosi vizsgálaton, így nem jött létre a szerződés. Ez megmagyarázhatja, hogy miért vágták ki Minnesotából.


A Browns négy irányítót vitt az eredeti 53 fős keretbe, és azt tudni lehetett, hogy egyiküket ki fogják vágni vagy el fogják cserélni. Végül senkiért nem cserélt senki, így dönteniük kellett Tyler Huntley és Dorian Thompson-Robinson közt, hogy ki legyen a QB3. A Ravenstől igazolt Huntley-t vágták ki, és megtartották a saját draftoltjukat. Emellett visszaigazolták a futó D’Onta Foremant, így már van három futó a keretben – eddig csak Jerome Ford és Pierre Strong volt rosteren (plusz Nick Chubb sérültlistán).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x