Connect with us

Hír

Dan Campbell: 100 százalékig én vagyok a hibás

A Lions brutálisan sok ki nem kényszerített hibát vétett és elszórakozta a győzelmet a Bucs elleni nagyon fontos rangadón. A legkínosabb hiba alighanem az első félidő végén történt, amikor a csapat időkérés nélkül próbált TD-t szerezni az ellenfél red zone-jában, de a passz rövid lett pár másodperccel a szünet előtt. A támadók ennek megfelelően gyorsan fel is álltak, hogy spike-olják a labdát, de eközben a speciális egység is elkezdett a pályára rohanni. A játékvezetők természetesen be is dobták a sárga zászlót és lepörgették az órát.

Második olvasás #2 – Régi Lions, régi Saints és számtalan meglepetés

“Fejlődést vártam el a csapattól az első heti teljesítményünk után. És fejlődtünk is, de a főedző ezt elszúrta. Ez egy kritikus hiba volt és az egész 100 százalékban az én hibám volt. Nincs semmi, ami menthetné a kialakult helyzetet”

– mondta Dan Campbell a mérkőzés után.

A Lions végül 20-16-ra kapott ki úgy, hogy a meccs legvégén többször is eljutott mezőnygól távolságra. Ha az első félidő végén sikerül belőni egy könnyű mezőnygólt, úgy a negyedik negyedben nem kellett volna mindenképp TD-re menni és alighanem összejön a győzelem. De akkor is sikerülhetett volna nyerni, ha jobbak a behívott játékok vagy épp Jared Goff nem úgy játszik, mint aki még soha nem látott labdát életében. Bőven van még hová fejlődni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x