Connect with us

Hír

A 49ersre is lecsapott a sérülésbogár

A Rams után egy újabb NFC West csapatra csapott le a sérülésbogár. Ugyanis a 49ersnél is sorjában dőlnek ki a jobbnál jobb játékosok. Christian McCaffrey-t még nem láttuk idén és egy ideig nem is fogjuk, Deebo Samuelre is kihagyás vár, és most még több kezdőnek került veszélybe a hétvégi játéka.

Felkerült ugyanis a sérülésjelentésre a tight end George Kittle, a pass rusher Nick Bosa és a cornerback Charvarius Ward. Bosa limitáltan tudott azért edzeni és az ő játéka várhatóan számíthatunk is vásárnap a Rams ellen, viszont Kittle és Ward egyáltalán nem edzett csütörtökön és jelenleg jó esetben is kérdőjelesnek tűnik, hogy tudják-e vállalni a játékot.

Kyle Shanahan úgy nyilatkozott, hogy hivatalosan kérdőjeles besorolást fognak kapni, de akár ki is hagyhatják a mérkőzést.

Talán a még náluk is sérültebb Rams ellen belefér ez, de azért aggasztó ez a sok nyavalya. Ha Kittle nem játszik, akkor négy legjobb skill játékosából hármat nélkülöznie kell a 49ersnek, és nagy szerep hárulhat Brandon Aiyukra és Jauan Jenningsre a passzjátékban. Tight endben pedig Eric Saubert lehet a kezdő. Ha Ward nem tudja vállalni a játékot, akkor vélhetően Isaac Yiadom, Renardo Green és Deommodore Lenoir alkothatják a kezdő CB-sort.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x