Connect with us

Hír

Több csapat is cserélne Bryce Youngért

Ha egyszer 1/1-es vagy, az karriered végéig elkísér. Játszhatsz bármennyire rosszul, mindig lesz valaki, aki elhiszi magáról, hogy meg tud javítani és ki tudja hozni belőled az egyetemen mutatott tehetséged. Bryce Young borzasztóan játszott eddigi 18 meccse alatt, a Panthers le is ültette a padra Andy Dalton kedvéért, ez pedig megnyitotta egy esetleges trade lehetőségét.

Adam Schefter információi szerint pedig jónéhány csapat érdeklődött Young iránt (és még többen beszéltek erről házon belül) annak ellenére, hogy a főedző Dave Canales kijelentette, nem terveznek továbbadni a fiatal irányítón. Schefter azt is hozzátette, hogy igazából csak idő kérdése, hogy a Panthers túladjon Youngon, bár arra sokkal több esély van, hogy erre majd a holtszezon során kerül sor.

Az jó kérdés, hogy mi lehet az ellenérték. Annak idején 2019-ben a Dolphins a draft során egy második kör végi picket adott az újoncként hasonlóan borzasztóan játszó Josh Rosenért. Tavaly viszont a megbukott első körösök nagyon olcsón mentek el: Zach Wilson egy 6-7. körös pickcseréért, Justin Fields egy 6. körért (ami 4. körös lehet, ha sokat játszik idén), illetve Mac Jones egy 6. körért.

Young talán valahol a kettő között lehet, mivel még két évig olcsó lesz. Wilson, Fields és Jones csak egy idényre, Rosen még három szezonra volt olcsó, mikor cseréltek értük. Szóval egy ötödik kör?

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x