Connect with us

Hír

Túl durva volt, így eltiltották Derwin Jamest

A Chargersnek nem áll valami jól a szénája a Chiefs elleni csoportrangadó előtt, hiszen mindkét kezdő tackle-je kiesett, illetve Justin Herbert játéka is kérdéses. Ehhez jön hozzá, hogy a liga eltiltotta egy meccsre a safety Derwin Jamest, mert túl sokszor volt túl durva. Egész konkrétan úgy fogalmaztak a közleményben, hogy “többször megsértette a játékosok védelmére vonatkozó előírásokat”.

Az utolsó csepp a pohárban az alábbi eset volt, ahol sisakkal fejelte ki a Steelers tight end Pat Freiermuth-ot. A meccsen korábban facemask büntetést is kapott, de vélhetően nem az, inkább korábbi durvaságot vezettek oda, hogy fegyelmezzék a kiváló safetyt. Volt már rá példa 2022-ben, hogy kiállították egy meccsről, illetve tavaly négy szükségtelen durvaság büntetést szedett össze, ami a legtöbb volt a ligában.

Az NFL illetékesei állítólag a szezon előtt több játékost is figyelmeztettek, hogy ha folytatják a durvaságaikat, akkor eltiltás lehet belőle, ennek első áldozata lett most James. A játékos természetesen fellebbez az ítélet ellen.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x