Connect with us

Hír

A harmadik forduló legjobb játékosai

Az NFL ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket (a mi díjazottjainkat megtaláljátok a lentebb linkelt cikkben).

Második olvasás #3 – Az NFL-ben tényleg bármi megtörténhet

AFC

Az AFC legjobb támadója ezúttal nem egy futó, hanem az irányító Josh Allen lett, aki 76,7 százalékos pontossággal passzolt 263 yardot és négy TD-t a Jaguars ellen. A legjobb védőnek Jaylon Jonest, a Colts cornerét választották, aki a Bears ellen öt tackle mellett két INT-t és egy negatív yardos szerelést jegyzett. A forduló speciális egység játékosa pedig a Broncos rúgó Will Lutz lett, aki négyből négy mezőnygólt értékesített, illetve volt két sikeres extrája is.

NFC

Az NFC-ben is egy irányítót választottak forduló legjobbjának. Az újonc Jayden Daniels 91,3 százalékos pontossággal passzolt 254 yardot, valamint volt összesen három TD-je a Bengals elleni meglepetés győzelem során. A legjobb védőnek a Vikings pass rusherét, Jonathan Greenardot választották, aki négy tackle mellett három zsákolást mutatott be korábbi csapata, a Texans ellen. A forduló speciális egység játékosa pedig a Lions puntere, Jack Fox lett, aki ötször puntolt a Cardinals ellen és négy rúgása is a 20 yardoson belül ért földet.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x