Connect with us

Érdekességek

Egy eddig ismeretlen szabály értelmében a Jets nem cserélheti vissza Reddicket az Eagleshöz

Haason Reddick továbbra sem jelent meg a Jetsnél, még mindig húzódik a holdoutja, amivel milliókat bukik. Épp ezért elindult a spekuláció, hogy visszacserélhetnék az Eagleshöz, ahol gondok vannak pass rush terén. Azonban kiderült, hogy van egy olyan szabály az NFL-ben (amit eddig szinte senki sem ismert), hogy két éven belül nem lehet egy játékost visszacserélni egy csapathoz, ahonnan elcserélték – számolt be Ian Rapoport.

Egyelőre nem látszik a helyzet megoldása, Reddick és a Jets sem tágít álláspontjától, így valamit kezdeni kellene a dologgal. Jó lenne megállapodni, mert nem olyan domináns a New York-i pass rush, mint remélték a szezon előtt, vagy mint volt tavaly. De ha erre nincs esély, akkor meg tényleg el kéne cserélni valahová.

Épp ezért merült fel az Eagles, ahol nagyon nem megy a pass rush. Különösen nagy csalódás a Jetstől leigazolt Bryce Huff, akinek nem hogy sackje, de még csak QB hitje sincs négy meccs alatt. Három évre $51,1 millióért ez elfogadhatatlan.

Rich Cimini (ESPN) beszámolója szerint egyébként Reddicknek nem lenne ellenére, ha visszatérne Philadelphiába. Erre viszont csak úgy van lehetősége, ha előbb kivágják a Jetstől.

1 Comment
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123juve
atis123juve
2024-10-01 12:47

Vajon most nagyobb hajlandóság lesz bennük rendesen megfizetni?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x