Connect with us

Hír

A Browns és a Panthers nem cserél QB-t

Csúnya vereséget szenvedett a Browns és a Panthers is vasárnap, amiben nagy szerepe volt a pocsék irányítójátéknak. A mérkőzés után ugyanakkor mindkét gárda megerősítette, hogy nem terveznek QB-t cserélni a közeljövőben.

A Browns főedző Kevin Stefanski szerint nem csak Deshaun Watson (15/28, 125 yard, egy TD 34-6-os hátrányban) játszott rosszul, hanem mindenki más is, illetve neki is jobb munkát kell végeznie a csapat felkészítésével. Ezt alighanem felsőbb utasításra nyilatkozta, illetve a tulajdonosi kör miatt tartja Watsont a kezdőben, szakmai szempontok ugyanis nem szólnak a döntés mellett. Ebbe pedig alighanem bele is fog bukni a szezon végén, nagyon úgy néz ki, hogy ő lesz az egyik bűnbak a félresikerült cseréért.

A Panthers is csúnya pofonba szaladt be a Bears ellen, ráadásul a meccs közben Dave Canales lecserélte Andy Daltont Bryce Youngra, aki nem nézett ki rosszabbul a veterán társánál. A csapat korábbi kommunikációja az volt, hogy a tavalyi 1/1-essel terveznek hosszú távon, csak szünetet akarnak adni neki a padoztatással. Ebből kiindulva akár vissza is kerülhetne a kezdőbe, de Canales gyorsan leszögezte, hogy továbbra is Dalton lesz a csapat kezdője.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x