Connect with us

Hír

Michael Pittman mégis játszhat a héten, Malik Nabers viszont nem

Korábban még arról szóltak a hírek, hogy a Colts hetekre elveszítette a legjobb elkapóját, Michael Pittmant egy hátsérülés miatt. Ehhez képest most kérdőjeles besorolást kapott a csapattól és van esélye arra, hogy a Titans elleni csoportrangadón pályára lépjen vasárnap. De hogy ne legyen maradéktalanul felhőtlen a szurkolók öröme, a kiváló futó Jonathan Taylor már hivatalosan is out besorolást kapott.

A Giants már biztosan nélkülözni fogja az első körös újonc elkapó Malik Naberst. Az elit szinten teljesítő támadó (35 elkapás, 386 yard, három TD) még  a negyedik héten szenvedett agyrázkódást a Cowboys ellen és sorozatban a második meccset kell kihagyni emiatt.


A Patriotsnak is lesz legalább egy komolyabb hiányzója, ugyanis a futó Rhamondre Stevenson out besorolást kapott. Hasonló a helyzet a Bucs és a Chargers futójával, Rachaad White-tal és Gus Edwardsszal, akik szintén nem fognak játszani a héten.


A Texansból hiányozni fog a safety Jimmei Ward és a corner Kamari Lassiter. Jó hír ez a Patriotsban debütáló Drake Maye számára.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-10-12 15:25

Nabers annyira rosszul van,h vmi Travis Scott koncertre ment gyógyulásképpen.

TheGUARDiAN
TheGUARDiAN
Reply to  Cseh Tibor
2024-10-12 17:09

Ez azért nem éppen igazságos beszólás. Agyrázkódás nem azt jelenti, hogy nem csinálhat semmit. Valószínűleg az orvosok nem tisztázták még, hogy játékra alkalmas.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x