Connect with us

Hír

A Jets elcserélné Mike Williamst, a Bills kivágta Marquez Valdes-Scantlinget

A Jets Davante Adamst, a Bills Amari Coopert szerezte meg tegnap, így pedig mindkét csapatnál feleslegessé vált egy másik elkapó. A Bills így kivágta Marquez Valdes-Scantlinget, a Jets pedig elcserélné Mike Williamst.

Williams idén írt alá egy évre a Jetshez, miután tavaly elszakadt a térdszalagja. Hat meccs alatt mindössze 10 elkapása van 145 yardért, nem teljesít jól. Ráadásul a Bills elleni hétfő esti rangadón a legvégén Aaron Rodgers szerint rossz útvonalat futott, aminek meccset lezáró interception lett a vége. Adams, Garrett Wilson és Allen Lazard mögött csak negyedik számú lenne, így nem meglepő, hogy elcserélnék. Az más kérdés, hogy ki adna bármi értelmeset érte, hiszen nem tűnik már jó játékosnak. Egy hátsó körös picket persze lehet kapnak érte.

Ami MVS-t illeti, neki sem maradt hely a keretben, őt meg sem próbálták elcserélni Buffalóban. Eddig sem volt hasznos, mindössze 26 yardot szerzett az első hat körben. Cooper, Khalil Shakir, Keon Coleman, Curtis Samuel és Mack Hollins mögött már teljesen feleslegessé vált.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x