Connect with us

Hír

Úgy néz ki a héten visszatérhet Cooper Kupp

Úgy néz ki a Rams visszakapja egyik legnagyobb sztárját. Sean McVay ugyanis arról számolt be, hogy az elkapó Cooper Kupp “jó irányba halad”, hogy pályára léphessen vasárnap a Raiders ellen. Biztosra nem merte még ígérni ezt a főedző, de bizakodóak a bevethetősége kapcsán. Kupp bokája a 2. fordulóban sérült meg a Cardinals ellen, azóta nem láthattuk játszani.

Kupp másfél meccsen 18 elkapást, 147 yardot és egy touchdownt regisztrált, ami elég jól mutatja, mennyire fontos tagja a támadósornak, főleg hogy Puka Nacua sérülés miatt az első forduló óta még nem lépett pályára. Matthew Stafford most is nagyon sokat fogja keresni a Raiders ellen, ebben biztosak lehetünk.

A Rams 1-4-es mérleggel kezdte a szezont, múlt héten pedig pihenőhetüket töltötték. Ilyen idénykezdet után már nehéz a rájátszásban reménykedni, de a következő öt meccsen a Raiders, a Vikings, a Seahawks, a Dolphins és a Patriots ellen kis szerencsével akár vissza is jöhetnek 50 százalékos mérlegre, így pedig még lenne esélyük. Persze ehhez nem nagyon szabad botlani a nyerhető mérkőzéseken.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x