Connect with us

Hír

Tomlin nem akarta elárulni, de Pickens kifecsegte, hogy Wilson kezd a Steelersben

Mike Tomlin nem akarta elárulni, hogy ki fog kezdeni a Steelersben irányító poszton a Jets elleni vasárnap esti rangadón, azonban az elkapó George Pickens erről nem tudott és kifecsegte az információt az újságíróknak. A főedző úgy fogalmazott, hogy mindkét delikvens jó hetet tudhat maga mögött, a döntést meghozták, de ezt házon belül akarják tartani. Aztán fél órával később jött Pickens, akit arról kérdeztek, hogy Wilson több edzésmunkát végzett-e így, hogy azon gondolkodnak, hogy ő legyen a kezdő.

“Kezdünk egy hullámhosszra kerülni az edzések után, többet dobálgatunk mint általában, hiszen ez lesz az első kezdő meccse.”

 

Persze azért Pickens nem árult el államtitkot, igazából minden jel arra mutatott, hogy Wilson fog kezdeni, de azért Tomlin biztos nem örült ennek a nyilatkozatnak. A főedző egyébként arról is beszélt, hogy Fields jól játszott, de nem kiválóan, és meg akarják nézni, hogy Wilsonnal többre képesek-e támadóoldalon. Az utóbbi évek játékát tekintve ezzel azért lehetnek kétségeink, de kíváncsian várjuk, mire megy a Steelers a szokatlan irányítócserével.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x