Connect with us

Hír

Nem csak Bucs vesztett el kezdő elkapót az előző fordulóban

Egyetlen csapat sem járt olyan rosszul az előző fordulóban, mint a Bucs, de nem csak ők veszítették el rövidebb-hosszabb időre a kezdő elkapójukat. A Chiefs amúgy is vérszegény WR-sorából kiesett most JuJu Smith-Schuster egy combhajlító sérülés miatt és már biztos, hogy nem fog játszani a Raiders ellen. Nem lenne meglepő, ha a csapat cserélne egy elkapóért még a trade határidő előtt.

A 49ers az egész szezonra elveszítette Brandon Aiyukot, de hogy még jobban fájjon Deebo Samuel betegsége is súlyosabb a vártnál, ugyanis tüdőgyulladás miatt kórházba kellett szállítani. Ez egy profi sportoló esetében is komoly ügy, amiből könnyen több hetes kihagyás is lehet (általában 2-4 hét a gyógyulási idő, ha nincs semmi komplikáció). A kórházból egyébként már kiengedték.


A Seahawksnál a csapat legjobb elkapója, DK Metcalf szenvedett egy enyhébb MCL-sérülést a térdében. IR-re szerencsére nem kell tenni emiatt, ugyanakkor erősen kérdéses a játéka a Bills ellen és a jelenlegi tudásunk alapján valószínűbb, hogy nem tudja majd vállalni a játékot. Nagy érvágás ez a csapatnak, ugyanis Metcalfnál csak Ja’Marr Chase szerzett több yardot idén.


A Cardinalsnál is történt egy komoly sérülés, még ha kivételesen nem is az elkapó poszton. A szituációs pass rusher Dennis Gardecknek elszakadt az ACL-e, így idén már nem fog pályára lépni. 22 tackle mellett három sackje volt az első hét forduló után.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x