Connect with us

Hír

Mégsem cseréli el Cooper Kuppot a Rams?

A hét egyik nagy híre volt, a Rams próbálja elcserélni a sztárelkapó Cooper Kuppot. A támadó csütörtök éjjel Puka Nacuával egyetemben visszatért a pályára, a csapat meg is verte a Vikingst, 3-4-es mérleggel pedig nem olyan távoli már a rájátszás. Sean McVay pedig a mérkőzést követően elmondta, hogy nem is akarják elcserélni Kuppot.

“Érdeklődtek csapatok. De vannak hírek, amik egyszerűen nem igazak. Nagyon örülünk, hogy Cooper Kupp újra velünk van és várakozásaim szerint ez így is fog maradni.”

– nyilatkozott a főedző.

A hivatkozott hír az volt, hogy a Rams hívott fel csapatokat Kupp kapcsán, de McVay elmondása szerint ez inkább fordítva történhetett. Az igazságot persze lehet sosem tudjuk meg, a főedzőnek érdekében áll így nyilatkozni, és valószínűleg azt sem tudjuk meg, hogy ha kikaptak volna most a Vikingstól, akkor mi lett volna az elkapó sorsa. Ugyanis 2-5-ös mérlegnél nagyon más lett volna a leányzó fekvése, ebben az esetben sokkal inkább az eladó szerepbe bújhatott volna a Rams.

Így viszont 3-4-nél, egyetlen győzelemmel lemaradva a csoportot jelenleg vezető Seahawkstól tényleg nincs értelme elengedni a szezont – főleg hogy a támadósor Kupp és Nacua visszatérésével hasít.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x