Connect with us

Hír

Goff igen, Kuechly valószínűleg nem játszik az Agyrázkódást Protokollt követően

 

Két hasonló cipőben lévő játékos pályára lépésére is fény derült az éjjel, Jared Goff és Luke Kuechly is kikerült az Agyrázkódás Protokollból, de amíg az egyikük pozitív, a másikuk negatív visszajelzést kapott.

 

jaredgofframs

 

A Rams 1/1-es irányítóűja visszakapja a kezdőt a 49ers elleni csoportrangadóra, miután a Richard Shermannel való ütközése miatt az Agyrázkódás Protokollba került. Szerencsére az orvosok nem találtak komolyabb sérülésre utaló jelet, így zöld utat kapott a játékra. Goff ezzel a 6. meccsére készülhet kezdőként, valamint az első győzelmére is hajt a hétvégén. Az újonc irányító idén 4 TD-t és 5 interceptiont osztott ki, 879 passzolt yardot szórt szét a játékosok között, és 54,7%-os passzpontossággal dolgozik.

 

Vele szemben Luke Kuechlyt szinte senki nem szeretné a pályán látni, miután nem ez volt neki az első fejsérülése karrierje során. Természetesen Kuechly erről hallani sem akar, és reménykedik benne, hogy pályára engedik a Falcons elleni csoportrangadóra. Cam Newton is amellett ágal, hogy ne kockáztasson a védelmük legjobb játékosa.

 

„Ne szépítsünk, vajmi kevés esélyünk van a rájátszásba jutásra. Luke egy korszakos zseni a posztján, és szeretném, ha még sokáig az is maradna, épp ezért remélem, hogy nem kockáztatja a sokadik fejsérülése után két, kvázi tét nélküli meccsért a további pályafutását. Ismerem őt, biztos ég a vágytól, hogy újra a pályán lehessen már a hétvégén is, de az ő érdekében remélem, hogy megfogadja az edzők és orvosok javaslatát.”

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!