Connect with us

Hír

Aguayo vetélytársat kap

Amikor egy csapat egy rúgót a második körben választ ki, akkor azt tervezik, hogy 10-15 évre megoldják vele a posztot. Viszont a Tampa Bay Bucsnak eddig nagyon nem jött be Robert Aguayo draftolása, emiatt jövőre kap maga mellé egy vetélytársat, akivel kénytelen lesz megküzdeni a keretben maradásért.

 

raguayo_18058991_8col

 

A fiatal kicker borzalmasan játszott 2016-ban, 31 rúgásából csak 22 volt jó. Ez 71 százalékos pontosságot jelent, ami a legrosszabb a kezdő rúgók között az egész ligában. Ráadásul kihagyott két extra pontot, illetve a leghosszabb sikeres kísérlete 43 yardos volt, ami szintén a legrosszabb volt a mezőnyben. Sőt, volt két olyan csapat, amelyiknek két rúgója is volt a szezon során 43-nál hosszabb rúgással.

 

Már bebizonyítottuk, hogy nem okoz problémát nekünk egy általunk dratolt játékos helyett mást játszatni. Minden helyért meg kell küzdeni, semmi sem jár alanyi jogon. Ha valaki nem a legjobb a posztján, akkor nem lesz itt” – mondta a csapat mestere, Dirk Koetter. Tehát második kör ide vagy oda, ha Aguayo továbbra is ennyire borzalmasan játszik, akkor nem lesz sokáig munkája.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!