Connect with us

Hír

Lorenzo Alexander maradna Buffaloban

 

 

Lorenzo Alexander nem tartozik a leghíresebb játékosok közé. Ez nem is csoda, mert jószerével a 2016-os évig nem igazán volt még csak átlagos szezonja sem. 2016 előtt azonban kapott még egy utolsó lehetőséget a Billstől, ő pedig ezt meghálálta.

 

lorenzo-alexander-bills-today

 

Egy 885.000 dolláros, egy éves veterán minimumos dealt kapott, amit ő 76 szereléssel, 12,5 sackkel, 3 kierőszakolt fumble-el és 1 interceptionnel hálált meg. Ezzel a liga egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatta. Nálunk is bekerült a top10 breakout player közé, a Pro Bowlba (majd ott defensive MVP is lett) és pénzarányosan messze az egyik legjobb szerződés volt az övé. Most viszont újra válaszút elé került a csapat és ő is. Egyelőre a Bills álláspontja nem ismert, de Alexander már tudja, mit akar. „Én nem igazán akarok másik csapatban játszani. Szeretem Buffalot, szeretem a szurkolóink, ez egy történelmi futballváros.”

 

Megtartása azonban annak ellenére sem lesz egyszerű, hogy nagy szerződést ő sem remélhet. A Billsnek legalább két fontosabb szabadügynöke van, ráadásul a Buffaloban bekövetkezett edzői változások sem őt segítik. Mindenesetre tavalyi idénye megmutatta, hogy még van helye a ligában és egy jó sémában hasznos kezdő vagy akár rotációs játékos lehet, aki nem is kerül örülten sokba.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!