Connect with us

Hír

Blount nem menne sehová

A New England Patriots running backje, LeGarrette Blount karrierje legjobb évét tudhatja maga mögött. Pályafutása során másodszor érte el az 1000 futott yardot (erre csak újonc évében volt képes egyébként) és 18 futott TD-jével a legtöbbet szerezte a ligában. Az alapszakaszban, különösen Brady négymeccses eltiltása alatt volt igazán komoly szerepe, ami a szezon folyamán egyre csak csökkent, a rájátszásra pedig gyakorlatilag el is tűnt. Ez persze nem tántorítja el a játékost, aki nem szeretne új munkaadó után keresgélni az előttünk álló offseasonban.

 

„Úgy megyek majd ki a piacra, hogy a Patriotsnál szeretnék a végén kikötni. Imádok itt lenni. Imádom a kultúrát, a játékostársakat, akikkel egyre jobb kapcsolatot ápolok. A csapat futóalakulatával mindenki tisztában van és mi olyan srácok vagyunk egytől-egyig, akik ugyan bizakodóak a jövőjükkel kapcsolatban, de elfogadják, hogyha esetleg máshogy alakulnak a dolgok. A lényeg, hogy jelenleg remekül érzem magam, kiváló formában vagyok. Akár még 100 éven keresztül is tudnék játszani, hogyha kell.”

 

Colonial Celebration

 

Blount egész évben megbízható teljesítményt mutatott, amivel egyébként rászolgált, egy a korábbihoz hasonló 1 éves, 1 millió dolláros szerződésre, azonban a gárda lehet kibírná a játékos távozását, hiszen a keretben James White és Dion Lewis személyében két szintén tehetséges játékos áll a Patriots rendelkezésére, bár egyikük sem kifejezetten brusztolós futó.

 

Blount szívesen maradna a városban , így feltehetően sok pénzt nem is kell fizetnie a New Englandnek, jobb/a rendszerbe jobban illő futót a piacról sem feltétlen tudna hozni a gárda, így mindkét fél számára kézenfekvő lenne ha sikerülne megegyezniük a közös folytatásról.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!