Connect with us

Hír

A 49ers akár el is cserélné az 1/2-t

 

A 2-14-es szezon után a 49ers birtokolja a második legmagasabb draftcetlit, amivel tulajdonképpen bárkit kihúzhatnak. Hiányposztjuk akad bőven, tehát simán megtehetik, hogy további draft pickekért cserébe lemondanak egy közepesen jó irányító prospectről, és maradva a top10-ben behúznak valami igazán tehetséges játékost.

 

Rengeteg lehetőségünk van. Maradhatunk és kihúzhatunk egy elképesztő, meccseket eldöntő játékost. Ez a tény ugyanakkor flexibilitást is ad, cserélhetünk is, ha valami bátor dolgot szeretnénk” – mondta Lynch a Niners Nation szerint.

 

NFL: San Francisco 49ers-Press Conference

 

Felfelé nyilván nem sok értelme van cserélni, de lefelé annál inkább. A legcélravezetőbb az lenne, ha a top10-ben maradnának, begyűjtenének még pár második és harmadik körös picket, aztán húznának egy top elkapót, safetyt, esetleg az Alabama kiváló linebackerét, Reuben Fostert. Az persze kérdéses, hogy ki akarna cserélni velük a top10-ből. A Chargers, Bengals, Titans, Jaguars, Bears, Panthers aligha, a Bills sem, ha megtartják Tyrod Taylort, így marad az egy szem Jets. Nekik még össze is jöhetne, ha szereznének Sheldon Richardsonért egy második kört, és behúzhatnák azt az irányítót, aki nekik tetszik.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!