Connect with us

Hír

Veterán támadófalember(eke)t akar igazolni a Seattle?

John Schneider a Seahawks GM-e rendszeresen tart sajtótájékoztatót a Combine-on, most se volt ez másként. A szerdai sajttájon számos érdekességről, illetve tervről beszélt, az újságírókat helyenként sűrű szemöldökráncolásra késztetve.

 

Az első és legfontosabb, hogy egy újságírói kérdést követően némileg meglepő módon azt a választ adta, hogy az idei szabadügynök piacon a Seattle szeretne tapasztalt támadófalembert, falembereket igazolni. Megemlítette, hogy idén “lehet, hogy túl fiatal volt az O-line”. Azt is hozzátette, hogy a guard Jahri Evanst nem kellett volna elengedni a szezon előtt. Ez persze elég egyértelmű, hiszen Evans 16 meccsen kezdett idén a Saintsben, Breest pedig nem verték agyon, szóval rossz nem lehetett… Na de mielőtt az egyszeri Seahawks drukker azt gondolná, hogy “Nofene, csak nem rájöttek végre”, Schneider elejtette azt a gondolatot is, hogy “Tom Cable talán a legjobb támadófal edző az NFL-ben”. Hmmm.

 

schneider2

 

Nem csak a falról volt persze szó, hanem a csapat többi kérdéses részéről is. Stephen Hauschka például könnyedén 2017-ben is Seahawk maradhat, de mindenképpen akartak versenyt a kicker pozícióért, ezért igazolták le Blair Walsh-t. Deshawn Shead gyógyulása lassabban halad a vártnál, a Falcons ellen megsérülő cornerback kérdéses, hogy a szezonnyitóra játékra alkalmas lesz-e. Ez persze Shead leendő szerződéshosszabbítását is befolyásolja, mert Shead FA. A két lábtöréses Tyler Lockett és Earl Thomas regenerációja azonban a tervek szerint halad, és Chancellor lábműtétje is jól sikerült.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!