Connect with us

Hír

Kaepernick nem kell senkinek

 

Az utóbbi napokban rengeteg játékos írt alá hatalmas szerződéseket. Colin Kaepernick nem tartozik közéjük és nem is nagyon érdeklődnek utána a csapatok. Még hivatalosan egy csapatot sem hozták szóba a 49erst Super Bowlba vezető irányítóval. Aztán persze lehetséges, hogy a háttérben felvették a kapcsolatot az ügynökével, de a mai világban erről nagy valószínűséggel tudnánk és épp az ügynöke kürtölné világgá, hogy érdeklődnek ügyfele iránt.

 

the-49ers-radically-changed-their-offense-for-the-playoffs--and-it-has-been-unstoppable

 

Sok csapat vezetője feltehetőleg nem akarja a himnusz alatti térdelős mizériát a csapata körül, még ha Kaep azt is mondta, hogy nem fogja ezt folytatni. De ez nem lehet az egyetlen ok, ugyanis többen is követték tavaly Kaepernicket és velük nincs baja az NFL csapatoknak, legalábbis többeket alkalmaznak. Feltehetőleg a pályán mutatott teljesítménye a fő indoka a hanyagolásának és ugyan a tavalyi számai elég jól mutatnak, valójában egyáltalán nem játszott jól és sokszor garbage time-ban szedte össze a jó passzstatisztikákat.

 

Egy csapat szinte biztosan adni fog neki egy szerződést. A Broncos tavaly érdeklődött iránta, a Browns, a Texans vagy a Jets pedig irányítót keres, illetve több csapatnak lehet szüksége egy csereQB-ra. De már csak ez is, hogy ezen elmélkedünk, hogy miért nem talál cspatot magának mutatja, hogy milyen sokat esett milyen rövid idő alatt. Öt éve a legfelkapottabb név volt a ligában, Super Bowlba vezette a 49erst és utána többen úgy gondolták, hogy a valaha volt legjobbak között emlegethejük majd a nevét idővel. Hát, messze nem így lett.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!