Connect with us

Hír

Lehet mégse Garrett lesz az 1/1?

Myles Garrett az idei draft class legjobb játékosa, pont. Clevelandben ráadásul kellene egy hozzá hasonló pass rusher szörnyeteg abba a védőfalba, és mit ad isten, övék az 1/1-es draftcetli is, nem lehet kérdés, hogy már mindenki írhatja a kis mockjába a találatot. Vagy mégsem?

 

 

Adam Schefter bennfentes információi szerint a Browns még nem döntött arról, hogy kit válasszon az első pickjével, Garrett és Mitchell Trubisky között hezitálnak, és nem lenne meglepő, ha az irányító posztra húznának először. Két hete a tulajdonosok Sashi Brown, a Browns tulajdonosa tovább ködösített, mondván még nem döntötték el, ki lesz számukra az 1/1, de továbbra sincsenek elzárkózva egy esetleges cserétől sem. Mivel a Browns két pickje között több csapat is QB-re vadászhat, ezért a számukra leginkább tetsző irányító kiválasztása még Garrett ellenére is indokolt lehetne.

 

Korábban már volt arról cikkünk, hogy miért ne tökölj akkor, ha QB need van a csapatodban, és most ez állna fent a Browns esetében is. Hiába mondják az egyik legrosszabb QB classnak a mostanit, ha neked két első körös picked van, akkor a nagyobb értékűvel húzol irányítót, és nem abban bízol, hogy a másikhoz majd csak lecsúszik valaki. A Browns ráadásul még mindig a “Moneyball” elv alapján gyűjti a pickeket, és ezáltal az újonc játékosokat is, szóval bőven tudnának a hiányposztjaikra játékosokat hozni akkor is, ha végül Trubiskyt választanák 1/1-re. Első hallásra simán rávágjuk, hogy ez smoke screen, biztos Garrett lesz a választottjuk, de a Brownsnál már semmin nem lepődünk meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!