Connect with us

Hír

Ezek lehetnek a legjobb mérkőzések a szezonban

A bleacherreport oldal összeszedte az előttünk álló szezon legjobbnak vagy legérdekesebbnek ígérkező mérkőzésit, melyeknek már a pontos időpontjai is ismertek. Most ezek közül következzen pár a teljesség igénye nélkül

 

Atlanta Falcons @ New England Patriots

 

A Super Bowl visszavágói minden évben a legjobban várt események között vannak, de a tavalyi év ismeretében ez még inkább természetes. A Falcons képes volt leadni a 28-3-as előnyét, így éghet a bosszúvágytól, míg a bostoniak meg akarják mutatni, hogy nem csak a szerencse hozta vissza őket a sírból. Ráadásul saját közönségük előtt extra motiváció is lesz.

 

 

Cleveland Browns @ Houston Texans

 

Ez a találkozó inkább érdekes lehet, mint izgalmas vagy jó, de azért ezt se vessük el teljesen. Az Osweiler csere az utóbbi évtized legnagyobb meglepetése volt, az pedig külön pikantériát adna az egész történetnek, ha Osweiler netán játszana is ezen a mérkőzésen. Rajta kívül persze várhatóan a Myles Garret-Jadeveon Clowney duó is eldöntheti ki érdemelte meg a legtehetségesebb reménység kifejezést. És persze Watt is ott lesz a pályán.

 

Green Bay Packers @ Atlanta Falcons

 

Az NFC döntő visszavágójára csak a második fordulóig kell várni, ahol a Packers megpróbálhat revánsot venni az Atlantán. Aaron Rodgers pedig bizonyíthat, hogy hiába kapta meg Matt Ryan az MVP díjat ő is megérdemelte volna.

 

New England Patriots @ Oakland Raiders

 

A tavalyi első és harmadik kiemelt az AFC-ből, ugyan Derek Carr miatt nem találkozhatott a playoffban, de most Mexico Cityben mérkőzhet meg egymással a jelen és a jövő(?) AFC csapata. A Raidersnek van bizonyítanivalója, hogy a csúnya playoff bukta csak a sérülések miatt jöhetett össze, a Patriots pedig nem szeretné átadni a trónt.

 

 

San Francisco 49ers @ Washington Redskins

 

Ez a találkozó is inkább érdekes lesz, mint nagyszerű, ennek az oka pedig Kirk Cousins. A Redskins jelenlegi irányítója ugyanis jövőre könnyen lehet hogy a másik csapatot fogja vezetni, ez pedig érdekes találkozót varázsolhat számunkra. Ezen kívül Pryort is megcsodálhatjuk egy normális QB vezetésével, a túloldalon pedig Kyle Shanahantől várjuk a varázslatot.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!