Connect with us

HĂ­r

Michael Floyd részt vehet a Vikings edzésein

Michael Floyd a börtönbĂŒntetĂ©se ellenĂ©re is talĂĄlt magĂĄnak csapatot, ami több szempontbĂłl is kedvezƑ szĂĄmĂĄra. A friss jelentĂ©sek szerint azonban a bĂŒntetĂ©sĂ©t is magĂĄval vitte az Ășj vĂĄrosba, ezĂ©rt jĂłval hamarabb elkezdheti az edzĂ©seket az Ășj csapatĂĄban.

 

 

Floyd ittas vezetĂ©s miatt kerĂŒl elƑbb a kivĂĄgĂĄs sorsĂĄra a Cardinals rĂ©szĂ©rƑl, majd a bĂ­rĂłsĂĄgra, ahol el is Ă­tĂ©ltĂ©k. BĂĄr a Super Bowl gyƑzelem kicsit megszĂ©pĂ­ti a dolgokat, a börtön akkor is börtön. A jĂĄtĂ©kost összesen 120 nap börtönre Ă­tĂ©ltĂ©k, amibƑl 24-et a sitten, a maradĂ©k 96 napot pedig lakhelyelhagyĂĄsi tilalom alatt kĂ©nytelen eltölteni, emellett közmunkĂĄra Ă©s bĂ­rsĂĄgra is köteleztĂ©k. A 24 napot letudta a kĂłterben, ĂĄm a tilalom miatt korĂĄbban nem hagyhatta el ArizonĂĄt – egĂ©szen mostanĂĄig.

 

A lakhelyelhagyĂĄsi tilalom Ă©rtelmĂ©ben jĂșnius közepĂ©ig nem is lehetett volna ott a Vikings edzĂ©sein, azonban sikeresen fellebbezett azĂ©rt, hogy a holmijaival egyĂŒtt a bĂŒntetĂ©se is költözzön. EzĂĄltal immĂĄron Minnesota ĂĄllamot nem hagyhatja el, Ă­gy szabad az Ășt a Vikings edzĂ©seire. Floyd duplĂĄn jĂłl jĂĄrt, hiszen ebben az ĂĄllamban lĂĄtta meg a napvilĂĄgot, egĂ©sz pontosan Saint Paul vĂĄrosĂĄban, tehĂĄt a csalĂĄdjĂĄt is gyakrabban lĂĄthatja.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!