Connect with us

Hír

Beckham a szerződése miatt nincs ott a Giants edzésein?

Odell Beckham még mindig nem jelent meg a Giants edzésein, és noha ezeken nem kötelező a részvétel, a Giantsnél egyre jobban kezdenek aggódni emiatt. Beckham ugyan nem mondta ki szó szerint, de enyhe célzást tett arra, hogy minden a pénz miatt van.

 

 

Beckham ugyanis még a 4. évét kezdi meg az újonc szerződéséből, amiért potom $1,8 millió dollárt rak zsebre, ami a liga egyik legjobb elkapójaként már szinte rablás. Bár lehívták az ötödik éves opcióját, azzal is “csak” $8,7 milliót kapna a markába, míg például Antonio Brown a legújabb szerződésével $17 milliót. Nem túlzás azt állítani, hogy ennyi Beckhamnek is járna, és vélhetően a játékos is így gondolja. Beckham egyébként nem hanyagolja el az edzéseket, a saját kis gyakorlatait rendre végrehajtja, de egyedül, ami sokaknál egyértelmű célzás arra, hogy ideje a fizetésemelésnek.

 

A Giants részéről valószínűleg ennek nincs akadálya, John Mara ugyanis szeretné karrierje végéig a Giantsben tudni a fiatal elkapózsenit, márpedig ezzel a kijelentéssel valószínűleg azzal is tisztában van, hogy ez nem lesz olcsó. Korábban már írtunk arról, hogy Beckham új reklámszerződése a Nike-val több pénzt hoz neki a konyhára mint az NFL-es fizetése, de ha így haladnak a dolgok, ez nem marad így sokáig. Kérdés, hogy a Giantsnél mikor hajlandók kinyitni a pénzcsapot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!